maanantai 6. helmikuuta 2017

Vuosi 2017

Vuotta 2017 on eletty jo reilusti yli kuukauden verran ja nyt vasta maltan postata jotain tyttöjenkin elämästä. Talven riemua ja pakkasia ja lisää lunta, sitä pääasiassa meidän elämään kuuluu.

Cirasta ensiksi kertoilen uutisia. Meillä tuossa joulun tienoilla alkoi tuntumaan että Cira ei ole ihan kunnossa, jokseenkin selkä tuntui lämpimältä ja hieman ehkä arastelikin aika ajoin sitä. Olen käyttänyt Ciraa Fysiotuksen Saaralla hieronnassa syksystä lähtien ja nyt tammikuussa oli onneksi aika varattuna. Kysyin Saaralta asiasta ja hän oli heti samaa mieltä. Tulehdus siellä selässä tuntui päällä olevan ja Cira ei antanut hieroa niinkuin edellisillä kerroilla on antanut. Kipulääkettä ja lepoa, heti hain kipulääkekuurin ja näytti se jollakin tavalla Ciran olo helpottaneen. 

Muistin myös pyytää eläinlääkäriltä kuvat Ciran selästä mitkä otettiin syyskuussa. Tässäpä selän kuva. 


Toivoa sopii että tämä selkä-tilanne nyt rauhoittuis kunhan tämä tulehdusvaihe saadaan pois. Tuosta kuvasta olen itse huomannut että Ciralla on ainakin neljä alinta lanneniveltä luutunut yhteen ja viidennessä on piikki ollut jo syyskuussa, joten surullista tarinaa kertoo tämä kuva. Mutta me toivomme hartaasti että tämä ei kovin nopealla tahdilla etenisi.

Taylor vauhtihirmumme sitten, näyttelykausi tuli korkattua Taylorin kanssa Kajaanin tamminäyttelyssä Kati Heiskasen arvosteltavana. Siellä kokeilimme jo nuorten luokassa tuulia ja tuloksena sieltä tuli NUO ERI 3. Sijoitus on aina hieno saavutus vaikka SA:ta ei sillä kertaa tullutkaan. Saimme Kajaanissa myös kasvisluokan pystyyn, Taylor, Yoda, Silva ja Tarmo esiintyivät hienosti ollen ROP-kasvattaja. Kävimme myös isossa kehässä pyörähtämässä, se olikin melkoinen läpijuoksu, mutta kokemusta, sitä me sieltä saimme taasen roppakaupalla.

Kultaisten erikoisnäyttely oli toissapäivänä eli Helmikuun alussa Kuopiossa. Sinne lähdimmekin isolla porukalla, mukana oli oikein perhepoppoo. Taylorin kanssa matkustivat, veli-Yoda, sisko-Nasu, äiti-Bb ja iskä-Brandon. Melkoinen poppoo oli mukana, mutta siltikin suhteellisen hyvin reissu meni. Näyttelyssä Taylorin osalta tuli puhdas sileä JUN ERI ja näin olleen saimme samalla junnuluokalle heipat kun ikää on jo 17kk. Nasu-siskon kolmas ison näyttelyn tulos oli hienosti JUN ERI 4. 

Mutta, saimme erkkarissa myöskin kasvisluokan kokoon, sama kokoonpano mitä Kajaanissa ja tuomarina meillä siellä oli Josephine Glynn Irlannista. Kasvisluokkia oli yhteensä 7 kehässä, ja suureksi iloksi tulimme tällä poppoolle sijalle 2 saaden kunniapalkinnon. Onnea kasvattajalle! Hieno päätös Erkkari-päivälle ja samalla junnuluokalle kiitos ja hei.

Thanks Again Charlie Brown, TA Ewan McGregor, TA Cameron Diaz & TA Elizabeth Taylor

Seuraavan kerran kehään astelemme vasta luultavammin keväällä. Harmiksemme näillä leveysasteilla ei montaakaa näyttelyä ole nyt talvella joten saa Taylor kasvaa ja kehityä. Taipparit siinää silmissä ja kevättä kohden alamme kovasti reenailemaan niihin. Ciran kanssa jatkamme kaverikoirana, joka onkin tosi mieluisaa puuhaa neidille itselleen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti