keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulun odotusta

Joulukuu tulla tuprutti mukanaan pakkaset ja lumen. Itse henkilökohtaisesti rakasta talvea ja pakkasta. Vaikka vaatteita pitääkin pukea enemmän kuin laki sallii, mutta silti talvi on parasta aikaa. Taylorilla ikää on 15kk, joten näyttelyissä voimme siirtyä nuorten luokkaan halutessamme. Harmikseni vain pikkuneiti pudottaa karvaa juuri nyt joten saa nähdä pääsemmekö korkkaamaan vuotta 2017 näyttelyiden parissa Kajaanissa vai emme, sen aika näyttää.

Cira on käynyt hierojalla jälleen. Pidän nyt Ciralle sitä tarpeellisenä että pysyy neiti vetreänä. Ja olen sen huomannut että hyvin hieronnassa käynti auttaa. Cira malttaa venytellä aika usein itseään, mikä on ollut välillä poissakin.

Viime sunnuntaina kurvain tyttöjen kanssa Utajärvelle ja siitä mukaan tulivat Heidi ja Milo. Cira ja Milo ovat olleet pienestä pitäen bestiksiä, ja ilo oli katsella Ciran ja Milon ns yhteistä säveltä. Mitään kaunista katseltavaaha se ei ole, mutta molemmat siihen tyytyvät nii mikäs siinä. Heidi latasi kameraan akun reissua varten ja otokset olivat aivan mahtavia.





Yritän vielä loppuvuodesta tehdä jonkinlaisen yhteenvedon tämän vuoden tapahtumista. Paljon on tapahtunut elämässämme, mutta tärkeitnä on tällä hetkellä se, että molemmat koirat ovat terveitä tällä hetkellä ja piristävät meidän elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti