torstai 27. lokakuuta 2016

Lokakuun kuulumisia

Aika mennä rientää enkä ole saanu aikaiseksi päivittää blogia, joten nyt teen sen kerta heitolla. Aoitetaan Ciran kuulumisista. Cira käytettiin fysioterapeutin katselmuksessa josta saatiin venyttely-ohjeet joita olemme lähes päivittäin tehneet. Ja nämä ovat auttaneet Ciraa huomattavasti. Toinen asia mikä samaiselta reissulta saimme matkaan, oli hieronnassa käynnit. Cira kävi kaksi kertaa Keräsen Saaran hierottavana ja se jos mikä on auttanut ihan näkyvästi neidin liikkumista. 

Olen varmaan reilun vuoden ajatellut Ciraa kaverikoiraksi, mutta nyt vasta sain järkättyä kalenteriini tilaa ja pääsin käymäään perehdytyksessä sekä testauksessa. Perehdytys  oli Oulussa ja testaus Raahessa. Käyn ensin pari kertaa ilman Ciraa tsekkailemassa hieman mitä kaverikoiravierailulla tehdään ja sitten raivaan kalenterista tilaa Ciran ensimmäisille käynneille kaverikoirana. Kaikki, jotka Ciran tuntevat, ovat varmasti samaa mieltä että Cira on just nappi kaverikoiraksi rapsuteltavaksi.

Taylorin kanssa kävimme Tampereen SNJ:n päänäyttelyssä. Mukana reissussa olivat tietenkin velipoika Yoda, äiti Bb ja mummo-Pikkis. Tarmo-eno tuli toisesta suunnasta myös mukaan. Näyttelyssa oli hirmuisesti koiria, ja kultaisille oli kaksi eri tuomaria laitettu. Taylor Birgitan handalauksessa aivan älyttömän hienosti JUN ERI 4 SA.


Taylor 13kk

Tulossa on vielä Jyväskylän kansainvälinen näyttely marraskuussa, eikä siihen ole kuin reilu pari viikkoa. Sitten saamme jäädä pienoiselle lomalle ennen ens vuoden alkua. Ensi vuonna on tarkoitus aloittaa Kajaanista näyttelyt. Cira varmaankin keskittyy enemmän kaverikoirailuun, luulisin näin.

Mutta on meille satanut lunta, ei mitään metrikaupalla vaan ihan maa peittynyt valkoiseksi.



Ciran hieronnan ja venyttelyn tuloksena on tämän näköisiä, meidän silmään iloista touhua yhdessä. Välillä juostaan, välillä painitaan, niin sisällä kuin ulkona. Tämä on sitä mitä olen kaivannut näiden tyttöjen väliltä. Tämä katoi joskus keväällä, ja kesän aikana varsinkin, nyt kun tiedämme Ciran spndyloosin olleen syynä Ciran apeuteen niin osaamme häntä auttaa. Ja Taylorkin tietää nyt, milloin "isosiskon" kanssa pystyy painimaan. 

Joulu tulla jollottaa, sitä ennenkuin Jyväskylän reissu ja toivon mukaan jonkinlaiset juhlat myös ennen joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti