tiistai 17. marraskuuta 2015

11 viikkoa

Taylor, Teylor, alkaa nimi vääntyä jo mihin suuntaan haluaa. Välillä on hän Tellu, riiviö, juniori, typykkä ja mitä kaikkea keksiikään. Mutta suloisuus hän on.

Taylor oli Birgitan luona viime keskiviikosta sunnuntaihin, kun oliimme Helsingissä reissussa itse. Taylor sai veljensä Yodan kanssa riehua sen minkä jaksoi. Sekä kiusata ihan ikiomaa äiskää ja iskää. Ihana kun kasvattaja Birgitta koirineen asuvat noin lähellä, on tuki ja turva sekä Taylorin toinen koti lähellä.

Taylor alkaa oppimaan peruskäskyjä jo. Istu menee jo hyvin, seuraamista olen alkanut harjoittelemaan samoin maahan-meno on toinen mitä ollaan harjoiteltu. Tärkeintä on toisen aktiivisuus ja muutenkin seuraa minua todella paljon. Outoakin siihen nähden, kun Cira ei niinkään innostu moisista seuraamis-jutuista.

Vatsa on kunnossa, mikä on lottovoitto meille. Brit Care puppya syödään ja alan loppuviikosta vaihtamaan ruokaa junioriin.

Kuvia sunnuntailta seuraavaksi: 






Kuten kuvista näkee, Cira on alkanut enemmän ja enemmän leikkimään Taylorin kanssa. Tänään sattui oikein mielenkiintoinen juttu. Olin käynyt tyttöjen kanssa metsässä vajaan tunnin olemassa, ja sehän nukutti sitten Tayloria ihan kunnolla. Cira otti kans ihan pienet nokkaunet ja heräsi kun Juha tuli töistä. Taylor nukkui omassa pedissään, ja Cira meni sinne pedin viereen, nuuhki ensin Tayloria ja alkoi sitten vinkumaan. Yritti ilmeisesti herätellä siskoaan,et hei elä nuku, leikitään. Oih!

Meillä on pikku hiljaa alkanut luntakin tulla näille korkeuksille. Saisi tullakin, olisi paljon mielenkiintoisempaa ulkoilla koirien kanssa. Lumi on kyllä mielenkiintoinen tapaus molemmillle tytöille.

Jospa seuraava postaus toisi tullessaan lumikuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti