sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Taylor 10 vkoa

Neiti meillä on tänään täydet 10 viikkoa. Kasvaa ja kehitytään hurjaa vauhtia. Meillä ollaan oltu päivisin useamman tunnin keskenään. Taylor porttien takana, Cira vapaana muualla. Meillä huushollissa on hurjat 50 neliötä tilaa mutta ollaan vielä sisällä mahduttu sovussa leikkimään.

Tuo leikkiminen, nuhistaan, niinkuin itse tykkään tuota noutajien touhua kutsu, onkin ollut parasta tällä viikolla. Meillä Cira on alkanut leikkimään Taylorin kanssa, joten se on vaan iso plussa ja pienoinen kivi vierähti sydämeltäni kun huomasin että toimeen ne tulevat. Ja kiltisti nuhisevat.










Taylor tulee luokse kun pyydetään.  En voi kylläkään vielä sanoa että varmasti tulee, mutta aika varmasti tulee. Pilli on otettu myös käyttöön, joten innolla odotan ensi viikon jälkeistä aikaa kun saan ruhtinaallisesti viettää aikaa tyttöjen kanssa ja koulutus pääsee täysillä eteenpäin.

Vatsa on meillä kunnossa, jee, se on tärkeintä. Nyt syödään Britt Care Puppy ruokaa vielä tuon Gastro-ruuan rinnalla. Tarkoitus on Britt Carella jatkaa, jos maha sitä kestää.


Ainoa yhtesikuva tällä hetkellä on tämän näköinen.

Kehityskuvia yritän jatkossa laitella vähän useammin ja saada Taylorista ihan yksistäänkin kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti