maanantai 2. marraskuuta 2015

9 viikkoa sekä täydet 2 kk

Taylorille tuli viime perjantaina virallisesti 2 kuukautta täyteen. Viikot vierivät ja viikkoja neidillä on jo 9 takana. Suoliston kanssa oli ongelmia viikon verran, siis ekan viikon mitä ehti meillä asua. Reppana oli kaikesta huolimatta touhukas, virtaa täynnä. Ruoka maistui ja vettä kului. Perjantaina alkoi uloste kiinteytymään. Kasvattaja käytti Taylorin veljen eläinlääkärissä ja molemmat saivat ab-kuurin. Ruokana on nyt Royal Caninin Gastro Intestinal Junior. Vatsa ystävällisempää ruokaa. Reilu viikko vielä pitää tätä ruokaa syöttää ja sitten vaihdetaan luultavasti ruokamerkkiä. Royal Caninissa on vehnää,joka ei välttämättä Taylorin vatsalle sovi. Ciralle ei vehnä sovi kovinkaan hyvin.

Taylor on oppinut luoksetulo-käskyn. Se on meillä TÄÄLLÄ tai TÄNNE, enemmänkin TÄNNE on selkeämpi käsky. Istua osataan jo jokseenkin hyvin,. Toistoja vielä niin hyvä tulee. 

Eilen sunnuntaina nähtiin sisaruksia, Yöda, Nasu ja Reko olivat menossa mukana. Birgitta-kasvattajalla oli varis mukana. Erittäin ylpeänä voin kertoa, että Taylor otti vaakun ja kantoi sitä. Mikä taitava tyttö minulla onkaan kotona. Taippareihin on tarkoitus harjoitella, taipperit itsessään ovat minulle ihan uusi laji, mutta sitä suuremmalla mielenkiinnolla haluan niitä opella Taylorin kanssa. Birgitta erittäin hyvänä opettajana ja tukena minulla. 

Tänään otin molemmat koirat tohon pienen metsään mikä on meidän lähellä. Molemmat koirat olivat irti. Vastaan siellä tuli pari muutakin koiraa, toista käytiin haistelemassa, kun ei ollut mikään iso koira. Ja toista istuttiin ja katsottiin kun meni ohi. Mahtavaa siis. Metsässä kulkivat välillä omia reittejään välillä toisen perässä ja välillä jopa mammaakin seurattiin. 

Neiti kasvaa silmissä ja oppii kokoajan uusia juttuja. Kovapäinen on ja vaatii siis paljon kovaa kuria ja koulutusta ja toistoja että oppi menisi perille. Väsyneenä ja nälkäisenä ollaan sitten murisemassa ja hampaitten kanssa järsimässä, mutta onneksi olen sen huomannut että vain uni ja ruoka ovat tähän parhaat keinot. Tietenkin kieltokäskyt ainakin ensihätään.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti