sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Itsenäisyyspäivä

Taylor täyttää 14 viikkoa. Neiti kasvaa niin hurjaa vauhtia, että perässä ei pysy kukaan. Taylor sai viettää aikaa ihan uusien ystäviensä Dinan ja Millin luona yökyläilyn verran. Hyvin neideillä oli siellä mennyt. Mitä nyt Taylor on vähän uteliaampi kuin vanhemmat koirat, joten Dina erityisesti ei ollut oikein neidistä perustanut. Mutta Cira oli täysin samanlainen aluksi, joten ihan hyvä Taylorille nähdä toisia koiria.

Meille on tullut lunta. Cira eritoten on aivan mielissään, varsinkin kun lumipalloja on saanut ottaa kiinni jo. Se on kaikista parasta touhua Ciran mielestä. Toivottavasti tää lumi pysyiskin. Lumi tuli mutta samalla tuli se inhottavin puoli, liukkaus. Eilen täällä tuli lunta ja se oli muuttunut vedeksi ja yöllä ollut pakkasta, nii liukkaat on paikat. Ei oo yhtään kiva, varsinkaan pikkuneidille.

Minun täytyisi ryhdistäytyä ihan kunnolla Taylorin koulutuksessa. Ottaa aina päivässä kunnolla aikaa Taylorille. Peruskäskyt istu ja maahan alkavat mennä. Taylor ottaa kontaktia paljon enemmän mitä Cira pienenä, joten aivan toisenlainen pentu Taylor on mitä Cira oli aikoinaan. Ja tärkeintä, Ciralle minun pitäis löytää kanssa kunnolla aikaa päivällä. Ei pelkät rapsutukset neidille riitä, kuin ei toisellakaan. Mutta jospa tämä tästä alkaa muotoutumaan.

Rakastan tyttöjä pävä päivältä enemmän ja mikä ihana nähdä niiden yhteiset leikit päivittäin, ja varsinkin silloin kuin toinen on ollut yökylässä.

Tässäpä kuvaa tältä päivältä: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti