maanantai 14. joulukuuta 2015

Lunta ja PAKKASTA ja 15 viikkoa ikää

Nyt tulee kuvaton postaus. Toisaalta, joskus näinkin.

Lunta ja pakkasta on tullut meille. Ihanaa, mahtavaa, upeeta. Ei kulkeudu enää kura sisälle, ja vähän miellyttävämpää ulkoilla. Tosin, Taylorilla on nahkamaha nii ei kovin kauaa voi ulkona oleskella. Mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita siellä tulee.

Taylor on oppinut tai oppi menemään meidän verkkoaidan yli naapureiden puolelle. Auts, lisää patentteja aitaan nii jospa se hidastais tai jopa estäis. Taylor kasvaa hurjaa vauhtia, ja ikäähän on 15viikkoa.

Toiset rokotteet saadaan tällä viikolla, tuntuu hurjalta kuinka aika menee nopeaa. Kohta Taylor on ollu meillä sen pari kuukautta ja miten neiti onkaan kasvanut ja kehittynyt. Halu oppia koko ajan on hurjan kova ja millä tahdilla neiti oppii. 

Meillä öisin ollaan osattu olla ilman kakkaamista ja pissat tai ehkä kahet ovat yön aikana tulleet. On ollu myös öitä jolloin ei oo tullu pissan pissaa alustalle. Mahtavaa kehittymistä. 

Leikit Ciran kanssa ovat päivittäisiä ja useita kertoja päivässä. Murinaa ja vetoleikkejä keskenään harrastavat aika kivasti. Sisaruksia Taylor näki viime lauantaina. Viisi oli sisarusta yhteensä ja vauhtia riitti. Kyllä ne on niin ihania ja samannäköisiä että tarkkaan piti katsoa et lähtikö oma mukaan.

Joulu tulee ja tiedossa ihanaa oloa maalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti