tiistai 1. joulukuuta 2015

3 kk

Aika menee älyttömän nopeasti. Taylor täytti eilen 3kuukautta. 3 kuukautta sitten Taylor ja 8 sisarusta syntyivät maailmaan. Syntyminen tapahtui hätäsektiolla, mutta onnekis mamma ja lapset saatettiin turvallisesti maailmaan. Synnytyksessä menehtyi vain yksi pentu, onneksi 9 selvisi.

Rakkaus Tayloria kohtaan kasvaa päivä päivältä, vaikka välillä onkin melkoinen ärripurri kun hampaillaan kokeilee joka paikkaa, mutta silti Taylor oppii joka hetki uusia juttuja. 

Lauantaina kävimme Juhan kotona Ylikiimingissä, jossa Taylor joutui oppimaan olemaan poissa keittiöstä ruokailun ajan. Usean toiston jälkeen, neiti oppi jäämään kynnyksen toiselle puolen, Ciran viereen. Mahtavaa katsoa kun neiti oppii.

Tänään pääsemme harjoittelemaan toisten koirien kanssa näyttelyyn. Suunnitelmissa on parin kuukauden päästä astua kehään, mutta saa nähdä saadaan treenausta niin paljon että voimme kehään astua Taylorin kanssa.

Huomenna keskiviikkona alkaa Animagin pentukerho, jonne ilman muuta menemme tutustumaan toisiin pentuihin ja saamme kenties uusia tuttavuuksia sieltä toisista roduista, tai jospa siellä on joku tuttukin.

 Taylor 3 kuukautta eilen 30.11

Sehän on jo joulukuu, mutta lunta ei näy mailla eikä halmeilla. Olisi se kyllä enemmän kuin tervetullut tänne korkeuksille. Ulkona on synkkää ja pimeää, lumi valaisisi kivasti jos sitä olisi. Ja ennenkaikkea, olisi mielekkäämpää koirien kanssa touhuta ulkona eikä tarvitsisi päivittäin suihkun kautta tulla sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti